Ο χωρικός

Ο χωρικός
Κάθε πέρσι και καλύτερα, κάθε φέτος και χειρότερα.

Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

Περάστε κόσμε... Εδώ έχουμε τις καλές τράπεζες.... Τζάμπα πουλάμε σήμερα... Λαϊκή αγορά, Νοέμβριος 2015.

Με μια καταπληκτική τρίπλα προς τους ξένους επενδυτές, τελείωσε η διαδικασία των βιβλίων προσφορών των τραπεζών, πιάνοντας στην ουσία τους ξένους στον ύπνο, καθιστώντας τους πλέον ανήμπορους να αντιδράσουν και θέτοντας όλο το ευρωπαϊκό τραπεζικό σύστημα σε κίνδυνο.

Μετά από έκτακτη συνεδρίαση και απαίτησή του συνόλου των ξένων επενδυτών, η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και ο Μάριο Ντράγκι, ανακοίνωσαν ότι προχωρούν στην άμεση μαζική παραγγελία μηχανημάτων κοπής φραγκοδίφραγκων, για να προλάβουν να έχουν την απαιτούμενη ποσότητα έτσι ώστε να μπορέσουν να συμμετάσχουν στις υποτιθέμενες αυξήσεις κεφαλαίου των ελληνικών τραπεζών.

Οι εταιρίες που ανέλαβαν το δύσκολο έργο για την κατασκευή αυτών των μηχανημάτων, επιστράτευσαν όλα τα διαθέσιμα επιστημονικά μυαλά του πλανήτη, παρακάμπτοντας όλα τα μπίζνες πλαν που είχαν σχεδιάσει και δίνοντας την απόλυτη προτεραιότητα σε αυτό το έως και ακατόρθωτο  εγχείρημα.

Μιλώντας στο ΣΝΝ χτες ο επικεφαλής της ομάδας των μηχανικών, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι, καταρχήν θα πρέπει να αυξηθεί η παγκόσμια παραγωγή των μεταλλευμάτων που φτιάχνονται τα φραγκοδίφραγκα και στην συνέχεια θα πρέπει να κατασκευαστούν ειδικά φορτηγά μεταφοράς για να μεταφέρουν στην Ελλάδα τα δισεκατομμύρια αυτών των φραγκοδίφραγκων.

Όλα αυτά θα έχουν σαν αποτέλεσμα να εκτιναχθεί η ανάπτυξη σε ολόκληρη την ευρωζώνη, δημιουργώντας τεράστιες ανάγκες για θέσεις εργασίας, απορροφώντας τους χιλιάδες πρόσφυγες που καταφθάνουν καθημερινά στην Ευρώπη, λύνοντας στην ουσία και το πρόβλημα του μεταναστευτικού.

Μετά από όλα τα παραπάνω ο " πρώτη φορά αριστερά Αλέξης ", ανακηρύσσεται  η προσωπικότητα της χρονιάς για το 2015 και παγκόσμιος ευεργέτης, με το Βατικανό να σκέφτεται άμεσα την αγιοποίηση του και προώθηση του στο ύψιστο αξίωμα του Πάπα Αλέξιου του πρώτου.....

Έτσι εξηγούνται όλα λοιπόν......


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου