Ο χωρικός

Ο χωρικός
Κάθε πέρσι και καλύτερα, κάθε φέτος και χειρότερα.

Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

18-2-2016 Σχόλιο ελληνικής αγοράς.

Καλή συνεδρίαση η χτεσινή, με τον ΓΔ να κλείνει πάνω από το όριο των 491 μονάδων, δίνοντας μας κάποιες ελπίδες για το μέλλον.
ΓΔ ημερήσιο.
Η ανοδική κίνηση που ξεκίνησε από τα χαμηλά των 420 μονάδων, εξελίσσεται κανονικά και μετά το κρεσέντο των τραπεζικών τίτλων, σειρά είχαν τα υπόλοιπα χαρτιά του 25άρη.

Η εξέλιξη της σημερινής συνεδρίασης, πιθανότατα να μας δώσει σημαντικές πληροφορίες για την μελλοντική πορεία του ΓΔ, καθώς η παραμονή του πάνω από τις 490 μονάδες θα μας δώσει σε μεγάλο ποσοστό το πράσινο φως, για την κατάκτηση των 500 μονάδων.

Μελανό σημείο στην μέχρι τώρα ανοδική αντίδραση, ο συνεχώς μειούμενος τζίρος, ένδειξη απλής αντίδρασης των μετοχικών αξιών και όχι έναρξη πιθανής ανοδική αντιστροφής.
ΓΔ 30min

Καλύτερα μπορούμε να το δούμε στο intraday διάγραμμα, στο οποίο φαίνεται περισσότερο καθαρά ο νέος στόχος των 515-520 μονάδων.

Βασική προϋπόθεση για να επιτευχθεί αυτό όπως προείπαμε, είναι η αύξηση του όγκου συναλλαγών και η σταθεροποίηση του σε υψηλότερα επίπεδα από τα υφιστάμενα.

Μέχρι την Παρασκευή που έχουμε το κλείσιμο των μηνιαίων παραγώγων, θα είμαστε σε θέση να βγάλουμε πολύτιμα συμπεράσματα για το τι μέλλει γενέσθαι όσον αφορά το μεσοπρόθεσμο μέλλον του μαγαζιού.

Καλή δύναμη σε όλους...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου