Ο χωρικός

Ο χωρικός
Κάθε πέρσι και καλύτερα, κάθε φέτος και χειρότερα.

Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

19-2-2016 Σχόλιο ελληνικής αγοράς.

Δεύτερο συνεχόμενο κλείσιμο πάνω από τις 490 μονάδες, με διαδοχικές προσπάθειες διάσπασης των 500 μονάδων κατά την διάρκεια της χτεσινής συνεδρίασης, χωρίς όμως και το ανάλογο αποτέλεσμα.
ΓΔ ημερήσιο.
Στα αρνητικά της ημέρας και η περαιτέρω μείωση του τζίρου, καθώς και το κόμπιασμα για άλλη μια φορά των τραπεζικών τίτλων.

Το ζητούμενο πλέον είναι η διάσπαση της ζώνης 515-519 και αυτός θα είναι ο βραχυπρόθεσμος στόχος της αγοράς για την επόμενη εβδομάδα. Πάνω από αυτό το επίπεδο, αλλάζουν τα τεχνικά δεδομένα, δημιουργώντας ευνοϊκότερο κλίμα για την συνέχεια.

Προσοχή χρειάζεται στην σημερινή συνεδρίαση, καθώς η λήξη των παραγώγων στον FTSE25 αναμένεται να φέρει αύξηση της μεταβλητότητας.
ΓΔ 30min
Καθαρότερα είναι τα πράγματα αν τα δούμε σε intraday διάγραμμα, όπου και παρατηρούμε την πλάγια κίνηση της αγοράς το τελευταίο διήμερο.

Ζητούμενο, ένα και μοναδικό για τις επόμενες μέρες, η αύξηση του τζίρου. Προς το παρόν η κίνηση της αγοράς έχει στοιχεία αντίδρασης και για να διαφοροποιηθεί αυτό θα πρέπει να δούμε κίνηση τουλάχιστον πάνω από το 550 σε πρώτη φάση, με επόμενη σημαντική αναρρίχηση πάνω από τις 630 μονάδες.

Υπομονή...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου