Ο χωρικός

Ο χωρικός
Κάθε πέρσι και καλύτερα, κάθε φέτος και χειρότερα.

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

29-2-2016 Σχόλιο ελληνικής αγοράς.

Μετά την αρκετά καλή συνεδρίαση της Παρασκευής, ο ΓΔ μένει να μας αποδείξει ότι τίποτα δεν ήταν τυχαίο.
ΓΔ ημερήσιο.

Τεχνικά αυτό που θα μας άρεσε για την συνεδρίαση της Δευτέρας, θα ήταν η κατοχύρωση των 500 μονάδων σε πρώτη φάση και στην συνέχεια προσπάθεια για αναρρίχηση σε νέα υψηλότερα επίπεδα.

Το τελευταίο κλείσιμο συμπίπτει με τον κινητό μέσο όρο των τελευταίων 30 συνεδριάσεων, κάνοντας ακόμη πιο μυστήρια την έλευση της νέας εβδομάδας.

Ο περιοχή των 535 μονάδων είναι ο επόμενος στόχος που πρέπει να προσεγγιστεί και να διασπαστεί ανοδικά, έτσι ώστε να δούμε με αξιώσεις την ζώνη των 550 μονάδων, η οποία σε πιθανή διάσπαση της ανοδικά, θα μας δώσει σήματα  τα οποία θα έχουν αυξημένο τον μεσοπρόθεσμο ανοδικό χαρακτήρα.

Οι ταλαντωτές ορμής, έχουν ακόμη περιθώρια για συνέχιση της κίνησης, αρκεί όπως έχουμε τονίσει  πολλές φορές, η ανοδική κίνηση να συνοδευτεί με την ανάλογη αύξηση του τζίρου συναλλαγών.

Σαφώς και το τελείωμα της τελευταίας συνεδρίασης είχε έντονα τα χαρακτηριστικά του front running με βάση τις υποθετικές εκτιμήσεις για αναβάθμιση της Ελληνικής αγοράς και μένει τώρα να δούμε τις δυνάμεις της αγοράς στην συνεδρίαση της Δευτέρας.

Μην ξεχνάμε βεβαίως ότι πάντα στις τελευταίες συνεδριάσεις του μήνα έχουμε σημαντική αύξηση της μεταβλητότητας.

Εύχομαι η νέα εβδομάδα να είναι καλύτερη από την προηγούμενη, αλλά επειδή στο ελληνικό χρηματιστήριο τα έχουμε δει όλα, έχουμε πάντα το στοπάκι μας στο 470.

Καλή εβδομάδα σε όλους...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου