Ο χωρικός

Ο χωρικός
Κάθε πέρσι και καλύτερα, κάθε φέτος και χειρότερα.

Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

21-10-2015 Σχόλιο ελληνικής αγοράς.

ΓΔ ημερήσιο
Για άλλη μια συνεδρίαση ο ΓΔ κατάφερε να βηματίσει πάνω στην γραμμή κατάβασης του μεγάλου πτωτικού καναλιού, παρατείνοντας την αγωνία μας για την έκβαση της μάχης αγοραστών πωλητών.

Το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η εγχώρια χρηματαγορά είναι η έλλειψη τζίρου και η προσπάθεια χειραγώγησης των τραπεζών φαίνεται ξεκάθαρα πλέον, καθώς οι τεράστιες αυξήσεις κεφαλαίου πλησιάζουν και οι τιμές πρέπει να πάρουν λίγο "αέρα" για να γίνουν και τα απαραίτητα φορτώματα - ξεφορτώματα πριν τα reverse splits.

Παρόλα αυτά, οι 700 μονάδες συνεχίζουν να αποτελούν τον γόρδιο δεσμό για την εξέλιξη της πορείας του ΓΔ, διάσπαση των οποίων μπορεί να φέρει προσωρινή αύξηση του τζίρου συναλλαγών.

Το νομοσχέδιο για το πλαίσιο της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών αναμένεται να παρουσιαστεί την Παρασκευή ή την Δευτέρα, με στόχο να ψηφιστεί μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη. Οι τράπεζες έχουν ήδη ξεκινήσει τις επαφές τους στο εξωτερικό με σκοπό να προσελκύσουν ιδιώτες επενδυτές, με στόχο την εύρεση κεφαλαίων ύψους 5-6 δις ευρώ.

Για τους long : a) 702-708  β) 735-745   με stop  το 672

Για τους short : α) 672   β)  640  με stop το 708 

   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου