Ο χωρικός

Ο χωρικός
Κάθε πέρσι και καλύτερα, κάθε φέτος και χειρότερα.

Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

23-10-2015 Σχόλιο ελληνικής αγοράς.

ΓΔ intraday 30min
Από τις τελευταίες συνεδριάσεις του ΓΔ, η χτεσινή είχε τα ποιοτικότερα τεχνικά χαρακτηριστικά, συνδυάζοντας ένταση, κινητικότητα, αύξηση τζίρου και συνολική συμμετοχή όλων των μετοχών στην ανοδική κίνηση.

Όπως φαίνεται και στο παραπάνω διάγραμμα, ο ΓΔ  προσέγγισε το πάνω εύρος του βραχυχρόνιου ανοδικού καναλιού, γιαυτό τον λόγο άλλωστε και είδαμε κάποιες ρευστοποιήσεις προς το τέλος της συνεδρίασης.

Ο πρώτος στόχος επετεύχθη και οι πιθανότητες να δούμε αποκόμιση κερδών  και κάποια συσσώρευση στην περιοχή γύρω από το 700, έχουν πλέον αυξημένες πιθανότητες.

Προσοχή στον τραπεζικό κλάδο, καθώς τα γρήγορα κέρδη που έχουν δώσει οι τραπεζικές μετοχές τις τελευταίες συνεδριάσεις μπορεί να οδηγήσουν σε εξαργύρωση βραχυχρόνιων κερδών, σε συνδυασμό με την ανακοίνωση του χρονοδιαγράμματος της ανακεφαλαιοποίησης τους, τις επόμενες μέρες.
ΓΔ ημερήσιο

Επόμενος στόχος για τον ΓΔ είναι η περιοχή του 740 - 750, με τον τελικό στόχο, τον ΚΜΟ200 στις 770 μονάδες.

Η έξοδος από το πτωτικό κανάλι που είχα επισημάνει τις προηγούμενες μέρες, ήταν η βασική αιτία της χτεσινής έντονης ανοδικής κίνησης, με το σενάριο της περαιτέρω ανόδου να είναι εφικτό, σε περίπτωση που τα νέα από το μέτωπο των τραπεζών είναι θετικά.

Για τους long : a) 740-750  β) 770   με stop  το 690

Για τους short : α) 692   β)  672  με stop το δεύτερο κλείσιμο πάνω από το 710.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου