Ο χωρικός

Ο χωρικός
Κάθε πέρσι και καλύτερα, κάθε φέτος και χειρότερα.

Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

1-2-2016. Σχόλιο DAX.

Στο τέμπο των διεθνών αγορών και ο Γερμανικός δείκτης, με το κλείσιμο του να είναι περίπου στο 2% στην συνεδρίαση της Παρασκευής.

Μετά το γύρισμα του στην περιοχή του 9650, ο DAX κατάφερε να υπερσκελίσει το κρίσιμο νούμερο του 9715 και με μια εντυπωσιακή συνεδρίαση να δώσει αγοραστικά βραχυπρόθεσμα σήματα.
DAX ημερήσιο.

Το κλείσιμο του στο υψηλό της ημέρας, ενισχύει το σενάριο της συνέχισης της κίνησης τουλάχιστον μέχρι την περιοχή του 9930 σε πρώτη φάση.

Το κρεσέντο των Αμερικάνικων αγορών και γενικότερα όλων των διεθνών αγορών, η Κίνα έκλεισε στο +3% περίπου,  είναι ένα ακόμη θετικό στοιχείο στην εξέλιξη της κίνησης αυτής.

Το ζητούμενο πλέον είναι να δούμε συνεχόμενα κλεισίματα όσο γίνεται υψηλότερα των 9800 μονάδων, με την προοπτική να κατοχυρώσουμε γρήγορα και την περιοχή των 10000.

Θεωρώ ότι τουλάχιστον τις δύο επόμενες συνεδριάσεις θα δούμε ανοδικά κλεισίματα εκτός και αν έχουμε τόσο αρνητικά οικονομικά νέα τα οποία θα αντιστρέψουν την κίνηση που εξελίσσεται.

Στο κακό σενάριο το κοντινό μας στοπ είναι στο 9600 και το μακρινό στο 9300. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αν έχουμε απότομο γύρισμα τις δύο επόμενες μέρες, τότε θα είμαστε πολύ κοντά να δούμε νούμερα κάτω του 9300.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου