Ο χωρικός

Ο χωρικός
Κάθε πέρσι και καλύτερα, κάθε φέτος και χειρότερα.

Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

Να δούμε ποιος θα τρελαθεί πρώτος… με τους τρελάρες που μπλέξαμε…

Κάτι τέτοιο στοίχημα πρέπει να έχουν βάλει εκεί στον Σύριζα, γιατί δεν εξηγείται διαφορετικά.

Με πρωτοσέλιδο που υπάρχει στην φιλοκυβερνητική εφημερίδα Αυγή, το Τμήμα Ναυτιλίας του Σύριζα καταγγέλλει σαν τεράστιο σκάνδαλο την πώληση  του ΟΛΠ και μάλιστα προχωράει ακόμη παρακάτω λέγοντας ότι πρέπει να αποτραπεί.

Μάλλον εκεί στην κυβέρνηση έχουν βαλθεί να μας τρελάνουν όλους καθώς προσπαθούν με την μέθοδο της παράκρουσης του εγκεφάλου μας, να μας μπερδέψουν όλους.

Συνήθως όταν κάποιοι παίζουν τον ρόλο του καλού και κακού αστυνομικού, χρειάζονται 2 άτομα. Απ’ ότι φαίνεται όμως, μέσα στο κυβερνητικό επιτελείο υπάρχουν άτομα, τα οποία, μπροστά τους ο Κλιντ Ίστγουντ μοιάζει να είναι ηθοποιός της δεκάρας, καθώς μπορούν να παίζουν και τους δύο ρόλους ταυτόχρονα με την ίδια ευκολία…

Δεν είναι τυχαίο που την ίδια μέρα το πρωί, ο Κατρούγκαλος υπογράφει μειώσεις μισθών και συντάξεων σε εκατομμύρια συνταξιούχους και μισθωτούς  και την επόμενη στιγμή δίνει συνέντευξη τύπου και καλεί όλους τους συνταξιούχους να κατέβουν στους δρόμους!!

Ή μήπως θα ξεχάσουμε τον μεγαλύτερο τσαρλατάνο-γυρολόγο πολιτικό που ακούει στο όνομα Μιχελογιαννάκης, ο οποίος όταν δεν κάνει τις εξαντλητικές απεργίες πείνας, δίπλα στις καφετέριες και στα σουβλατζίδικα, υπογράφει τα μνημόνια που του υπαγορεύουν, και μετά ανεβαίνει στα αγροτικά αυτοκίνητα και στα τρακτέρ για να κατέβει στις απεργιακές κινητοποιήσεις των αγροτών.

Βέβαια όλοι αυτοί οι αποτυχημένοι κλόουν της κακιάς ώρας δεν κάνουν τίποτα λιγότερα και τίποτα περισσότερο από το να ακολουθούν τον μεγάλο αρχηγό τους, ο οποίος κατέχει διδακτορικό στο θέμα της εξαπάτησης και της οφθαλμαπάτης.

Άλλα δυστυχώς όπως έχουμε ξαναπεί, δεν φταίνε αυτοί.

Αυτοί είναι πολιτικοκαλικαντζαράκια ( ζορίστηκα λίγο για να την γράψω ), που απλώς κάνουν την δουλειά τους και τίποτα άλλο. Το πρόβλημα εξακολουθεί να το έχει ο κόσμος που συνεχίζει ακάθεκτος να καταπίνει αμάσητα ότι του σερβίρουν.

Δεν θα αναφερθώ ξανά στο ίδιο θέμα. Μου έχει γίνει κουραστικό πλέον.

Όποιος θέλει μπορεί να ξυπνήσει.. Μόνο έτσι, ίσως και να ξημερώσει…

   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου