Ο χωρικός

Ο χωρικός
Κάθε πέρσι και καλύτερα, κάθε φέτος και χειρότερα.

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

11-3-2016 Σχόλιο για DAX ( το μεγάλο μαύρο κερί )

DAX ημερήσιο.
Αν αυτό δεν είναι σήμα πώλησης, τότε πως ακριβώς περιγράφεται ένα σήμα πώλησης;

Με ενδοσυνεδριακή διακύμανση περίπου στις 500 μονάδες και το κλείσιμο να βγαίνει στα χαμηλά της ημέρας, σίγουρα δεν είναι και ο καλύτερος οιωνός για την πορεία του Γερμανικού δείκτη.

Όλα τα δεδομένα που μπορούμε να πάρουμε από το παραπάνω διάγραμμα, δείχνουν ότι η κορυφή κοντά στις 10000 μονάδες και η ζώνη 9800-9900 θα ταλαιπωρήσουν αρκετά τους επίδοξους αγοραστές, το επόμενο χρονικό διάστημα.

Όπως βλέπουμε και στο παραπάνω διάγραμμα, η πράσινη γραμμή ανάβασης διασπάστηκε πτωτικά στην χτεσινή συνεδρίαση και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο, τερματίζοντας στην ουσία όλες τις ανοδικές φιλοδοξίες των αγοραστών.

Πιθανή στήριξη εντοπίζεται στο 9448 και 9300 σε πρώτη φάση, με την πτωτική διάσπαση αυτών των επιπέδων να μας δείχνει καθαρότερα το δρόμο για χαμηλότερα νούμερα.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε το κενό που έχει μείνει ανοικτό στις 8967 και μπορεί να λειτουργήσει σαν προσωρινή στήριξη - αυτό βέβαια θα το δούμε τις επόμενες μέρες.

Από άποψη ταλαντωτών ορμής, τα σήματα εξόδου από την αγορά είναι πεντακάθαρα, καθώς έχουν εισέλθει σε υπεραγορασμένες ζώνες.

Για σήμερα ο στόχος προσανατολίζεται στην διατήρηση των 9448 μονάδων, 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου