Ο χωρικός

Ο χωρικός
Κάθε πέρσι και καλύτερα, κάθε φέτος και χειρότερα.

Σάββατο 5 Μαρτίου 2016

7-3-2016 Σχόλιο για DAX.

DAX ημερήσιο.
Άλλο ένα κλείσιμο πάνω στην σημαντική γραμμή τάσης, πάνω από την οποία θα αλλάξουν πολλά δεδομένα στην μεσοπρόθεσμη πορεία του Γερμανικού δείκτη.

Οι ταλαντωτές ορμής έχουν αρχίσει να κρεμάνε λίγο, αλλά αν δεν υπάρξουν αρνητικά νέα το πιθανότερο σενάριο σε πρώτη φάση είναι να δούμε πλάγια κίνηση και επιστροφή για συσσώρευση στην περιοχή των 9500 μονάδων.

Φυσικά για τους συντηρητικούς και για αυτούς που δεν είναι πλεονέκτες, μείωση των θέσεων μας θα ήταν απόλυτα φυσιολογική κίνηση. Επίσης η πτωτική παραβίαση της πράσινης ανοδικής γραμμής τάσης θα μας έδινε το σήμα για ολική έξοδο από την αγορά, χωρίς δεύτερη σκέψη.

Όπως προείπαμε η περιοχή 9450-9500 είναι μια καλή αφορμή για επαναξιολόγηση της πορείας της αγοράς, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι η αγορά δεν μπορεί να πάει και μια βόλτα προς τις 10000 και κάτι μονάδες.

Το σενάριο του σχηματισμού της διπλής κορυφής και η μελλοντική της επίδραση στην πορεία του Γερμανικού δείκτη θα το αναλύσουμε τις επόμενες μέρες, αν και μόνο αν υπάρξουν συνεχόμενες πτωτικές συνεδριάσεις την εβδομάδα που θα διανύσουμε.

Να υπενθυμίσουμε ότι τα κενά στον δείκτη παραμένουν και για να κλείσουν θα χρειαστούν πολλά θετικά νέα.

Η νέα εβδομάδα θα έχει αρκετό ενδιαφέρον...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου