Ο χωρικός

Ο χωρικός
Κάθε πέρσι και καλύτερα, κάθε φέτος και χειρότερα.

Παρασκευή 14 Αυγούστου 2015

Δύσκολα τα πράγματα πέριξ του 670.

Τελικά ο ΓΔ μετά την αποτυχημένη προσπάθεια διακράτησης των 700 μονάδων και έχοντας χάσει όλη την ανοδική ορμή που είχε, γυρίζει ξανά προς την προηγούμενη ισχυρή του στήριξή, πέριξ των 670 μονάδων.

Όπως βλέπουμε και στο παραπάνω διάγραμμα, η περιοχή του 670 θα αποτελέσει το τελευταίο οχυρό, το οποίο ο ΓΔ μπορεί να βρει κάποιες στηρίξεις, πριν την μεγάλη στήριξη που είναι τα προηγούμενα χαμηλά στο 615.

Τα κακό σενάριο, που αφορά τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις και πιθανότατα πρόωρες εκλογές, θα αποτυπωθεί στο ταμπλό τις επόμενες μέρες, και αν πραγματικά επιβεβαιωθεί τότε πιθανότατα να δούμε και νούμερα κάτω από το 615.

Το νέο βραχυπρόθεσμο stop loss, όπως έχουμε αναφέρει είναι το 670, για όσους δεν πρόλαβαν να ενεργοποιήσουν το προηγούμενο στο 690.

Η επόμενη εβδομάδα αναμένεται αρκετά κρίσιμη, τόσο σε ειδησιογραφία, όσο και σε νούμερα για τον ΓΔ του ελληνικού χρηματιστηρίου.

Ελπίζω και εύχομαι η Μεγαλόχαρη Παναγία να φέρει χαρά και φώτιση σε όλους μας. 

2 σχόλια:

  1. Έτσι όπως πέφτει το Χρηματηστήριο,θα το μπερδέψει καμια γιαγιά με το Σκλαβενίτη και αντί για μισό κιλό φέτα θα αγοράσει τη μισή γιούρομπανκ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με μισό κιλό φέτα, σε λίγο καιρό θα αγοράζει την μισή γιούρομπανκ και λίγο άλφαμπανκ για γαρνιτούρα από πάνω..

      Διαγραφή