Ο χωρικός

Ο χωρικός
Κάθε πέρσι και καλύτερα, κάθε φέτος και χειρότερα.

Παρασκευή 14 Αυγούστου 2015

Ααγλακάααατε Χωριανοί!!!

Και τώρα τι, Κε Τσίπρα;;;;;

Ένας ένας οι βουλευτές του δήθεν αριστερού κομματικού συνδυασμού που ακούει στο 
όνομα ( Τ )Σύριζα, αρχίζουν και πηδούν από το καράβι, του νέου Τιτανικού.

Η χτεσινή ψηφοφορία και οι νέες διαρροές από το κυβερνητικό κόμμα έδειξαν ότι το νέο μνημόνιο αποτελεί για πολλούς βουλευτές, το άβατο μονοπάτι, που αν το τελικά το διαβείς δεν υπάρχει γυρισμός. 

Υπάρχει τόσο μεγάλη αγανάκτηση από τον κόσμο, και τόσο μεγάλη πίεση προς τους βουλευτές, για αυτό το χωρίς τέλος μαρτύριο στο οποίο έχει μπει ο δύσμοιρος ελληνικός λαός, που φαινόμενα όπως η επίθεση τον Σεπτέμβριο του 2013, προς τον πρόεδρο των ΑΝ.ΕΛ  Πανούλη Καμμένο, θα τα βλέπουμε στην καθημερινότητα μας πλέον.

Ο Πανούλης τότε είχε δεχτεί φραστική επίθεσή κατά κύριο, με μια μικρή εξαίρεση, κάτι ιπτάμενα μπουκάλια να προσπαθούν να παραβιάσουν το εναέριο χώρο της κεφάλας του, χωρίς τελικά να φτάσουν στον στόχο τους. Τελικά σαν ένας νέος Γιουσέιν Μπολτ σπάζοντας όλα τα προηγούμενα ρεκόρ στα 100 μέτρα χωρίς εμπόδια, κατάφερε να μπει στην μερτσέντες του και να διαφύγει του πλήθους.

Ελπίζω  αυτά τα φαινόμενα να μην τα ξαναδούμε τις μέρες μας, διότι αυτό θα συνεπάγεται την κορύφωση της αγανάκτησης του κόσμου, χωρίς να γνωρίζουμε που μπορεί να καταλήξει αυτό.. 

Μήπως, κύριοι υπόλοιποι βουλευτές και υπέρμαχοι του μνημονίου,  ο λαός ξέρει καλύτερα και πρέπει να τον ρωτάτε συχνότερα, γιατί τελικά η "σοφία" των πολλών είναι ανώτερη από την "σοφία" των 300;

Προσέξτε το καλά αυτό, διότι την προηγούμενη φορά την γνώμη των πολλών την αγνοήσατε, και σύμπτωση που επαναλαμβάνεται, παύει να είναι σύμπτωση, αλλά μαλακία στον εγκέφαλο!!..  

Εύχομαι η Παναγία η Μεγαλόχαρη να δώσει στους 300 την θεία φώτιση που πρέπει για να πράξουν το καλύτερο, και σε όλο τον κόσμο να δίνει υγεία και δύναμη να αντιμετωπίζει τις δυσκολίες της ζωής.....

2 σχόλια:

  1. Μήτσο νομίζω ότι η επίθεση που αναφέρεις είναι παλιά. Το 2013 σε μια εκδήλωση για τον Παύλο Φύσσα.
    Τώρα οι επιθέσεις περιορίζονται στη Βουλή.. Όμως κι εκεί θα δούμε "πράγματα και θαύματα". Ο Θεός να βάλει το χέρι του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις δίκιο φίλε μου, και εγώ μπερδεύτηκα... Η τεχνολογία βλέπεις.... Που θα πάει όμως, θα την μάθουμε και αυτή...

      Διαγραφή