Ο χωρικός

Ο χωρικός
Κάθε πέρσι και καλύτερα, κάθε φέτος και χειρότερα.

Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

Ο Τζίφρας, οι εκλογές και η μεγάλη πλάκα, volume 2.

Και η πλάκα καλά κρατεί. 

Υπολόγιζε ο μεγαλειότατος, ότι μέσα σε 30 μέρες θα έκανε εκλογές και κανείς δεν θα έπαιρνε χαμπάρι. Από τις παραλίες, στις κάλπες. Από τον φρέντο και τα μπυρόνια, στην ταυτότητα και στα ψηφοδέλτια με λίστες ( νέα μόδα ).

Μέχρι και το Taxis «χάλασε», έτσι ώστε η προθεσμία των φορολογικών δηλώσεων να πάει μετά τις 20 Σεπτεμβρίου, που θεωρούσε  ότι θα ήταν η ημερομηνία των εκλογών.

Έλα όμως που όλοι τον πήραν χαμπάρι και του ετοιμάζουν μεγάλες πλάκες.  Πρώτος και καλύτερος ο Λάφα και οι 25νταδα του, που σε μια νύχτα δημιούργησαν το νέο κόμμα  Λαϊκή Ενότητα, το οποίο σαν 3η κοινοβουλευτική δύναμη θα πάρει  διερευνητική εντολή, και σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες (ότι μου έρθει στο κεφάλι λέω),  θα καλέσει τον Αλέξη να συζητήσουν ( θέλω να μπορούσα να το δω αυτό και τίποτα άλλο).

Τόσο ο Μεϊμαράκης, όσο και τα υπόλοιπα κόμματα που θα λάβουν διερευνητικές εντολές , έχουν σκοπό να τις εξασκήσουν μέχρι τέλους έτσι ώστε οι προθεσμίες που είχε στο μυαλό της η Κουμουνδούρου τινάζονται στον αέρα…  

Μετά λοιπόν την μεγάλη πλάκα με το δημοψήφισμα, ήρθε και η σειρά του Αλέξη να δεχτεί μεγάλες πλάκες, απ’ όλους τους υπόλοιπους. Γιατί η ζωή έχει γυρίσματα και άλλους τους ανεβάζει και άλλους τους κατεβάζει ( από τον παλιό καλό Ελληνικό κινηματογράφο).

Νομίζω ότι τον επόμενο μήνα, θα δούμε κωμικοτραγικές καταστάσεις στο Ελλάντα, τις οποίες θα τις συζητάμε και θα γελάμε τα επόμενα χρόνια. ( Κανονικά θα έπρεπε να κλαίμε, αλλά δεν μας ταιριάζει σαν λαός).


Πάντως ότι και να γίνει, η ζωή είναι μια μεγάλη πλάκα, έτσι δεν είναι Αλέξη;;;;;

2 σχόλια:

  1. εκλογες με λιστα;;;;;;;;;;;;;
    μονο στο ΛΑΝΤΑ ΑΥΤΑ ΦΙΛΟς
    ΚΑΡΑΒΟΚΥΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και τι θα δούμε ακόμη. Θα γίνει χαμός, θα γίνει πανικός....

      Διαγραφή