Ο χωρικός

Ο χωρικός
Κάθε πέρσι και καλύτερα, κάθε φέτος και χειρότερα.

Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

Και το δούλεμα πάει σύννεφο, έτσι μεγάλε Τσίπρα;;

Η καλύτερη περίοδος για τους Έλληνες, είναι πάντα η προεκλογική. Αν είχαμε 2 φορές το χρόνο εκλογές, όλα στην Ελλάδα θα λειτουργούσαν με μεγάλη συνέπεια.  Οι δρόμοι θα ήταν πάντα καθαροί, οι κάδοι των σκουπιδιών στην θέση τους και φρεσκοπλυμένοι, τα δέντρα και τα παρτέρια με τα λουλούδια κλαδεμένα και σκαμμένα, οι λάμπες στους στύλους και στους φωτεινούς σηματοδότες θα άναβαν όλες, οι λακκούβες δεν θα υπήρχαν, η διαγράμμιση στους δρόμους θα ήταν πεντακάθαρη και φρεσκοβαμμένη, και πολλά άλλα που γίνονται πάντα τέτοιες περιόδους.

Η κυβέρνηση βέβαια Τσίπρα το πήγε αρκετά παραπέρα, ανακοινώνοντας την θέσπιση μπόνους για τους καλοπληρωτές της ΔΕΗ..

Μάλιστα, πολύ καλά διαβάσατε, η κυβέρνηση αποφάσισε να ανταμείβει τους συνεπείς πελάτες της ΔΕΗ, με το αστρονομικό ποσό των 4 – 7 ευρώ. Σε πολλές περιπτώσεις, σύμφωνα με καλά διασταυρωμένες πληροφορίες ( εδώ γελάτε ),  θα φτάνει και μέχρι τα 10 ευρώ.

Κε  Τσίπρα, μετά από τέτοια φοροκαταιγίδα που μας φέρατε, με το 3ο και μακρύτερο μνημόνιο, θέλετε να μας πείτε ότι το πρόβλημα του κόσμου συνοψίζεται στο ποσό τον 10 ευρώ;;;;

Δηλαδή, στον άνεργο, το πρόβλημα του είναι τα 10 ευρώ;;;;    

Μήπως, αντί να κάνετε αυτές τις γελοίες και άθλιες εξαγγελίες, να κοιτάξετε ένα λογαριασμό της ΔΕΗ (αν ξέρετε πως είναι;), στο σημείο που λέει : «υπηρεσίες κοινής ωφέλειας», να δείτε το μεγάλο πλιάτσικο που κάνει η ΔΕΗ τόσα χρόνια στο λαό, για να καλοπληρώνονται κάτι εργατοπατέρες τύπου Φωτόπουλου και τα υπόλοιπα συνδικαλιστικά κοπρόσκυλα. Στην δικιά μου περίπτωση και φαντάζομαι και των περισσοτέρων, το χαράτσι που πληρώνουμε για αυτές τις δήθεν υπηρεσίες, φτάνει, μέχρι και το ισόποσο της κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος.

Αφήστε πια αυτές τις γελοιότητες και δείτε τα προβλήματα του τόπου κατάματα.

Σταματήστε να μας δουλεύετε, και κάντε μια φορά την δουλειά που σας ανέθεσε ο Ελληνικός λαός να κάνετε, με γνώμονα τις πραγματικές ανάγκες του λαού.

Ο κόσμος σας έχει σιχαθεί από τα βάθη της ψυχής του.

Τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβετε;;;;;

Υ.Γ :

Μπορείτε, αντί για την γενναιόδωρη αυτήν παροχή,  να δίνετε δώρο τσίχλες..

Έτσι, για να μασάει κάτι ο κόσμος, και  να ξεχνάει την πείνα του….


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου