Ο χωρικός

Ο χωρικός
Κάθε πέρσι και καλύτερα, κάθε φέτος και χειρότερα.

Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Το ξεχασμένο και αναδυόμενο απολειφάδι, της δήθεν δεξιάς του κέντρου…..

Κοιτάζοντας σήμερα το ηλεκτρονικό μου γραμματοκιβώτιο, είδα το παρακάτω βιντεάκι  που μου έστειλε ένας καλός μου φίλος.


Από εκείνη την ώρα και μετά, χάλασε όλη μου η μέρα.

Το βίντεο αυτό περιείχε την συνέντευξη ενός τυπάκου, που τώρα τελευταία, διαφημίζεται έντονα, από τα ελληνικά, διεθνούς κύρους ( σαρκασμός ), ΜΜΕ.

Αυτό το βιντεάκι λοιπόν, έδειχνε τον κο ( μη χέσω)  Β.Λεβέντη , σε ένα παροξυσμό μίσους, για τους ανέργους και φτωχούς αυτού του τόπου.

Μιλάει με τέτοια περιφρόνηση, για τον κόσμο που τόλμησε για πρώτη φορά να σηκώσει ανάστημα στην λαίλαπα των μνημονίων, που λέξεις όπως πεινασμένος, λιγούρης, φτωχός, τις εξισώνει με λέξεις που περιέχουν δολοφονικές τάσεις.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του, το 61% που ψήφισε όχι, είναι ένα άθροισμα λυσσασμένων σκυλιών που έχουν κοινό παρονομαστή την πείνα, την δυστυχία και  το μίσος προς τους Ευρωπαίους.

Επίσης όλοι οι οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ, άρα και κατ’ επέκταση το ίδιο το κόμμα, σύμφωνα με τα λεγόμενα του, είναι ένα σύνολο από αποτυχημένους πολίτες που μισούν το καπιταλιστικό σύστημα, και έχουν σαν σημαία τους το φασισμό…   

Αυτό το εμετικό βίντεο, δείχνει για άλλη μια φορά τον εξευτελισμό του πολιτικού μας συστήματος, ενός συστήματος που αντί να θάβει τέτοιους διεστραμμένους υπάνθρωπους, τους ξαναβγάζει στην επιφάνεια, για να λειτουργήσουν σαν ψηφοθηρικές απόχες.

Να γιατί κε Τσίπρα, ένας σωστός πολιτικός πρέπει να ακούει και να ακολουθεί  πάντα την ετυμηγορία του λαού του. Για να θάβει αυτά τα μυγιάσματα  μια και καλή και να μην ξαναβγαίνουν στην επιφάνεια.  Για να μπορεί η πλειοψηφία του λαού να νοιώθει περήφανη για την πολιτική ηγεσία του τόπου της, και όχι να κινδυνεύει να συγκυβερνηθεί ( σε περίπτωση που πρώτο κόμμα έρθει η ΝΔ ) από τέτοιους ανθρώπους.

Κε τρόμπα Β. Λεβέντη, ο πεινασμένος και ο λυσσασμένος συνάνθρωπος μας, είναι αυτός που είναι 3 χρόνια χωρίς εισόδημα, που παρακαλάει παντού για ένα μεροκάματο να ταΐσει τα παιδιά του, που δεν σηκώνει την πέτρα και να ανοίξει μουσκαροκεφαλές  σαν και την δική σου, αλλά έχει αξιοπρέπεια και προσπαθεί με το ύψιστο δημοκρατικό επιχείρημα που το απομένει, την ψήφο του, να αποτινάξει την σκλαβιά των μνημονίων από πάνω του. Που έχει σεβαστεί τις 10.000 αυτοκτονίες που έχουν γίνει στην Ελλάδα, από το 2011 και μετά, και έχει κλάψει σιωπηλά  γι αυτούς που χάθηκαν άδικα, μην μπορώντας να αντέξουν τον εξευτελισμό στον οποίο τους έφερε η Γερμανική οικονομική κατοχή στην οποία ζούμε.

Αυτούς τους ανθρώπους, τολμάς, εσύ ο βολεμένος πολιτικός γυρολόγος, πρώην καναλάρχης, να αποκαλείς, άθροισμα λυσσασμένων σκυλιών και φασίστες;;;

Ντρέπομαι πραγματικά πλέον για το πολιτικό σύστημα της χώρας μου…..

Υ.Γ :

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον φίλο μου τον Σταύρο που σκαλίζει εκεί που πρέπει.

Υ.Γ 2 :

Προς όλους αυτούς που σκέφτονται να ψηφίσουν αυτόν τον τύπο : Άι σιχτίρ στα μούτρα σας…. 
 ( και είναι και Τούρκικη λέξη ).  




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου