Ο χωρικός

Ο χωρικός
Κάθε πέρσι και καλύτερα, κάθε φέτος και χειρότερα.

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Αλέξη, αν βγεις ξανά στην εξουσία, θέλω μια χάρη από εσένα....

Σε παρακαλώ, να αφήσεις την Τασία στην θέση της…

Αν έχεις λίγο τσίπ(ρ)α επάνω σου, θα ήταν κρίμα να βγάλεις αυτήν την συμπαθητική γιαγιούλα από το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής.

Και μόνο τις ατάκες που μας έχει χαρίσει τους τελευταίους μήνες, και μόνο τα αναρίθμητα τρολαρίσματα που έχουν γραφτεί στο τουίτερ για αυτά που λέει, νομίζω ότι έχει κερδίσει επάξια την θέση της.

Δεν θα ξεχάσω την τελευταία φορά που έπινα καφέ με την παρέα μου, σε ένα διπλανό τραπέζι μια άλλη παρέα είχε την κουβέντα της, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι, «αυτό που πίνει πρέπει να είναι μπόμπα», συμπληρώνοντας κάποιος άλλος « θέλω κι εγώ, αλλά δεν ξέρω από πού το αγοράζει».

Τι να πει κανείς για αυτήν την δικηγόρο, η οποία έχει βαλθεί να μας τρελάνει όλους με τις ατάκες της.

Όλα ξεκίνησαν με την αλησμόνητη ατάκα της για τους μετανάστες που λιάζονται στον καυτό ήλιο της Ομόνοιας και για τους πρόσφυγες που εξαφανίζονται ως δια μαγείας.

Έπειτα συνέχισε με το φοβερό ότι οι πρόσφυγες εγκαταλείπουν τα σπίτια τους και τις οικογένειες τους για να έρθουν στην Ελλάδα, όχι επειδή αναγκάζονται,  αλλά επειδή θέλουν να κάνουν το όνειρο τους πραγματικότητα.

Επίσης, τόνισε ότι τα κοντέινερς που θα φιλοξενήσουν τους πρόσφυγες στον Ελαιώνα, πρόκειται για υπόδειγμα χώρων φιλοξενίας, ανακοινώνοντας συγχρόνως την πρόθεση της για την δημιουργία και άλλων παρόμοιων εγκαταστάσεων.

Φτάνοντας, τώρα στο τέλος, με την ανεξέλεγκτη ροή προσφύγων, να τονίζει ότι τα έσοδα από τον τουρισμό έχουν αυξηθεί σημαντικά, και αυτό γιατί οι πρόσφυγες έχουν χρήματα, μένουν στα ξενοδοχεία ξοδεύοντας συνεχώς, κάνοντας απίστευτο τζίρο. Μάλιστα, όπως παρατήρησε η ίδια, ο αριθμός των προσφύγων αυξήθηκε ραγδαία, μόλις παραιτήθηκε η κυβέρνηση Τσίπρα!!!!!

Αλέξη θα το έχεις κρίμα στο λαιμό σου, αν σε περίπτωση λέμε τώρα, επανέλθεις στην εξουσία, να στερήσεις την Κα Τασία από την κοινωνία μας..

Επίσης, σκέψου το ενδεχόμενο να βάλεις και άλλους ηλικιωμένους σε τόσο σοβαρές θέσεις ή ακόμη να θεσπίσεις ένα νέο υπουργείο, που το σύνολο των υπαλλήλων του να είναι 80+, το οποίο θα έχει αρμοδιότητες πάνω σε τέτοια σημαντικά θέματα, όπως είναι το μεταναστευτικό.

Σκέψου το σοβαρά, οι εκλογές πλησιάζουν...

Υ.Γ. :

Αν γίνει, όπως ακούγετε το επόμενο ντιμπέιτ, με σένα και το Βαγγέλα, θα μπορούσες να το πεις  σαν προεκλογική εξαγγελία και να τον ξεράνεις…

Και ένας πρόχειρος τίτλος που μου έρχεται στο μυαλό : Υπουργείο τρολιάς και κοινωνικής μαλάκυνσης των Ελλήνων υπηκόων..



     


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου