Ο χωρικός

Ο χωρικός
Κάθε πέρσι και καλύτερα, κάθε φέτος και χειρότερα.

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

Αλέξη σε ευχαριστούμε που ξεμπέρδεψες με το παλιό…


Τα σχόλια είναι περιττά και δεν χρήζουν περαιτέρω σχολιασμό…

Αλέξη ο κόσμος σε ευχαριστεί που ξεμπέρδεψες με το παλιό και έβαλες όλους αυτούς τους καινούργιους να υπερασπιστούν τα δικαιώματα των Ελλήνων.

Σε ευχαριστούμε που έδωσες το δικαίωμα στον λαό να ελπίζει σε καλύτερες μέρες.

Σε ευχαριστούμε για το μεγαλύτερο μνημόνιο all over the world, που μόχθησες 17 ολόκληρες ώρες για να προσφέρεις απλόχερα στην Ελλάδα.

Σε ευχαριστούμε που έδωσες πολιτική περίθαλψη σε όλους αυτούς, που μέχρι πριν από λίγο καιρό σε κατηγορούσαν και λοιδορούσαν πίσω από την πλάτη σου και που στην πρώτη δυσκολία θα σε πουλήσουν για μια άλλη καρέκλα.

Σε ευχαριστούμε που τελείωσες με τα μνημόνια ( τα παπαγαλάκια σου το λένε συμφωνία τώρα ) και που τον Οκτώβριο πρέπει να περάσεις 100 νέους εφαρμοστικούς νόμους, αποτελειώνοντας στην ουσία την φτωχή τάξη.

Σε ευχαριστούμε που φρόντισες τόσο καλά για την μόρφωση των παιδιών μας, βάζοντας τον Νίκο Φίλη στο υπουργείο παιδείας, ο οποίος έχει μια τόσο μεγάλη και λαμπρή ακαδημαϊκή ιστορία, απόφοιτος της σχολής των κομματικών εφημερίδων και υπέρμαχος του ‘συνωστισμού’ των Ποντίων.

Σε ευχαριστούμε που ξεμπέρδεψες με την παλιά Τζάκρη, που είχε ψηφίσει όλα τα μνημόνια χωρίς να τα διαβάσει και μας έφερες την νέα Τζάκρη η οποία, μπορεί αυτή την φορά να τα διαβάσει πριν τα υπογράψει.    

Αλέξη θα μπορούσα να σε ευχαριστώ όλη μέρα, αλλά επειδή βαρέθηκα και δεν έχω και δουλειά να κάνω, μεγάλη η χάρη σου που με απάλλαξες από αυτό το βάρβαρο σπορ, λέω να πάω καμιά βόλτα με το ποδήλατο σε κανένα βουνό να μου χτυπήσει λίγο καθαρός αέρας…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου