Ο χωρικός

Ο χωρικός
Κάθε πέρσι και καλύτερα, κάθε φέτος και χειρότερα.

Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

Η Περιστέρα και το φουστάνι για τον Ομπάμα…

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, η Περιστέρα επισκέφτηκε οίκο υψηλής ραπτικής για να αγοράσει ένα φουστανάκι για το τραπέζι με τον Ομπάμα.

Οι καλύτεροι ράφτες του κόσμου θα συνεργαστούν για την δημιουργία αυτή, με την κυρία πρώτη φορά αριστερά, να προετοιμάζεται πυρετωδώς για το μεγάλο αυτό γεγονός. Η επίδειξη μόδας θα είναι σε ιδιωτικά πλαίσια, με τα μανεκέν να είναι σε ετοιμότητα από χτες το πρωί.

Θα ακολουθήσει επίσκεψη σε οίκο υψηλής κομμωτικής για την δέουσα περιποίηση των τριχών της κεφαλής και επίσκεψη σε οίκο υψηλής λασποθεραπείας  για την απαραίτητη βουτιά στην λάσπη με την κατάλληλη απολέπιση.

Η τελευταία πινελιά θα δοθεί στον γνωστό οίκο μόδας Λουμπουντίν ( αν το έχω γράψει καλά ), με τις φήμες για το ύψος των τακουνιών να διίστανται, με επικρατέστερη τους 17 πόντους, για να βρεθεί στο ίδιο ύψος με τον Ομπάμα.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της τελευταίας στιγμής, παραλίγο να σημειωθεί διπλωματικό επεισόδιο καθώς ο Αλέξης ξέχασε να γεμίσει την προπληρωμένη του κάρτα αναλήψεων και έτσι είναι αναγκασμένος να πληρώσει με δόσεις των 60 ευρώ λόγω κάπιταλ κοντρόλ.

Το θέμα διευθετήθηκε με την επέμβαση της Μισέλ Ομπάμα, διατάζοντας τον λευκό οίκο να δώσει την δική του πιστωτική, έτσι ώστε να λήξει το επεισόδιο, κάνοντας της συγχρόνως άλλες 12 τουαλέτες δώρο, για να τις φοράει όταν θα αρχίσει να διδάσκει στο πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, στο οποίο προσελήφθη πριν από μερικές μέρες.

Το μενού για το δείπνο δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη και θα παραμείνει κρυφό για λόγους εθνικής ασφάλειας.  Το μόνο που είδε το φως της δημοσιότητας ήταν το απεριτίφ που θα πιουν, το οποίο θα έχει σαν βάση την σόδα, για να μπορέσει ο Αλέξης να χωνέψει το μνημόνιο που  κατάπιε αμάσητο…

Και μετά κουρασμένοι όλοι από την εξοντωτική μέρα θα πάνε για ύπνο…  
     


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου