Ο χωρικός

Ο χωρικός
Κάθε πέρσι και καλύτερα, κάθε φέτος και χειρότερα.

Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

Άννα Στεφανοπούλου, σε ευχαριστούμε για όλα…


Σε ευχαριστούμε καταρχήν που έκανες τον κόπο και μορφώθηκες για να έχει η Ελλάδα ανθρώπους σαν και εσένα στα μεγαλύτερα  πανεπιστήμια του κόσμου.

Σε ευχαριστούμε που κατάφερες να δείξεις σε όλους τι σημαίνει, το να είσαι Έλληνας επιστήμονας.

Σε ευχαριστούμε που σε όλο αυτό τον πόλεμο από τους ‘φίλους’ μας τους Γερμανούς, βρέθηκες εσύ για να ξεσκεπάσεις  το αληθινό πρόσωπο του Σόιμπλε και της παρέας του.

Σε ευχαριστούμε που αποκάλυψες το μεγαλύτερο σκάνδαλο όλων των εποχών στην παγκόσμια βιομηχανία αυτοκινήτου.

Σε ευχαριστούμε που αποκάλυψες ότι οι Γερμανοί, στον βωμό των κερδών, παραποιούσαν με κακόβουλο λογισμικό τα εργοστασιακά αποτελέσματα των μετρήσεων των τιμών των ρύπων και με τον τρόπο αυτό, δημιούργησαν υπεραυτοκίνητα, τα οποία λειτουργούσαν αντίθετα από τους νόμους της φυσικής, διαθέτοντας μεγάλη ισχύ με χαμηλή εκπομπή ρύπων.

Σε ευχαριστούμε που με την εξυπνάδα σου, την παρατηρητικότητα σου, τις γνώσεις σου και την οξυδέρκεια σου, ενεργοποίησες τις υπηρεσίες σε όλο σχεδόν τον κόσμο να προχωρήσουν σε έρευνες πάνω στο συγκεκριμένο θέμα και με τον τρόπο αυτό θα καταλάβουν όλοι, τι σημαίνει Γερμανική ‘φιλοδοξία’.

Σε ευχαριστούμε που με την έρευνα σου, σταμάτησες την παγκόσμια δηλητηρίαση που πρόσφεραν απλόχερα οι Γερμαναράδες προκειμένου να γεμίζουν τα ταμεία τους με χρήματα. Σκεφτείτε πως νοιώθουν αυτήν την ώρα οι ίδιοι οι Γερμανοί υπήκοοι, γνωρίζοντας πλέον ότι ανέπνεαν καρκίνο κάθε φορά που το αμάξι τους δούλευε στο ρελαντί.

Για άλλοι μια φορά οι φιλογερμανοί του τόπου μας, ας ανοίξουν τα μάτια τους για να δουν ποιοι είναι αυτοί στους οποίους θέλουν να αφήσουν τις τύχες των παιδιών μας.

Ανοίξτε τα μάτια σας να δείτε καλά, ποιοι είναι αυτοί που μας αποκαλούν τεμπέληδες και διεφθαρμένους και μας επιβάλουν κανόνες ηθικής και κοινωνικής συμπεριφοράς..

Γιατί, όπως είπαμε και χτες, siemens δεν είναι μόνο μία…

Άννα σε ευχαριστούμε για όλα…

  

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου