Ο χωρικός

Ο χωρικός
Κάθε πέρσι και καλύτερα, κάθε φέτος και χειρότερα.

Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

Το καφενείο η Ελλάς, περάστε κόσμε….

Τρελό γλέντι πλέον, έχουν στήσει τα τηλεκατευθυνόμενα ΜΜΕ, με πρώτη και καλύτερη την ΕΡΤ.

Κάθε μέρα, όλη μέρα, γίνεται μια μεγάλη παρέλαση σε όλα τα τηλεοπτικά πάνελ, από όλους τους πολιτικούς πρωτομάστορες της καταστροφής της Ελλάδας. Χωρίς ίχνος ντροπής και με μεγάλη αυθάδεια προσπαθούν να μας πείσουν να τους ξαναψηφίσουμε, βροντοφωνάζοντας ότι είναι ικανοί, αυτή την φορά να σώσουν την Ελλάδα από την κατρακύλα.

Αυτή την φορά, γιατί την άλλη τα έκαναν όλοι σκ@τ@!!!

Προσπαθούν φωνάζοντας, σαν να είναι σε καφενείο στην Ζιμπάμπουε, με άναρθρες κραυγές, να επιβληθούν επί των υπολοίπων πανελοεπισκεπτών και να καταφέρουν να τους επισκιάσουν στις πολιτικές αρλούμπες…

Ένα τέτοιο επεισόδιο, είδαμε ξανά χτες στην ΕΡΤ1, το οποίο αξίζει κάποιος να το δει, για να θαυμάσει για άλλη μια φορά το επίπεδο του Ελληνικού πολιτικού προσωπικού που διαθέτει αυτή η χώρα.


Θαυμάστε τους, και όπως μου είπε και ο κουμπάρος μου, « όποτε τα παιδιά μου δεν τρώνε, τους βάζω ένα βίντεο τέτοιου είδους, τρελαίνονται στα γέλια και το τρώνε όλο το φαγητό τους μετά».

Θαυμάστε αυτούς τους δύο δημοσίους υπαλλήλους, που μαλώνουν για το ποια πολιτική παράταξη ζημίωσε περισσότερο την χώρα, όταν πριν από λίγο καιρό όλοι τους μαζί έβαλαν υπογραφή για το μεγαλύτερο μνημόνιο που έχει επιβληθεί  ποτέ στην χώρα μας.   

Θαυμάστε πολιτικά χάπατα, που νομίζουν ότι ο Έλληνας έχει μνήμη χρυσόψαρου σαν την δική τους…

Νομίζετε κύριοι, επειδή έχετε τελειώσει ο ένας το οικονομικό πανεπιστήμιο Πειραιά και ο άλλος το λόντον σκούλ οφ οικονόμικς, μπορείτε να συμπεριφέρεστε σαν λυσσασμένα ντόπερμαν στην τηλεόραση;;

Παλιό το κόλπο και χιλιοπαιγμένο, από την στιγμή μάλιστα που σε λίγο καιρό μπορεί να σας δούμε και συγκυβέρνηση όπως πολλοί υποψιάζονται.

Και στην μέση ο κακόμοιρος ο συντονιστής, ο οποίος και καλά προσπαθούσε να επιβληθεί, χωρίς στην ουσία ούτε να ακούγεται και ούτε να του δίνει κανείς σημασία.

Αυτή είναι η χρησιμότητα της δημόσιας τηλεόρασης και για την οποία έχει γίνει τόσος ντόρος για την επαναλειτουργία της;

Να μας δείχνει πολιτικά αποκαΐδια, που προσπαθούν αλλάζοντας φανέλες να κερδίζουν τα προς το ζην, εμπαίζοντας και παραπληροφορώντας τον λαό; 

Κλείνοντας, επειδή έχουμε και δουλειές να κάνουμε , να τους χαιρόμαστε όλους αυτούς τους κλόουν και προτείνω στην ΕΡΤ την άλλη φορά να τους μαζέψει όλους  σε κανένα τσίρκο μέσα, μήπως βγάλουμε κάνα φράγκο από τα εισιτήρια και μειώσουμε λίγο το χρέος μας, γιατί αλλιώς χλωμό το κόβω…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου