Ο χωρικός

Ο χωρικός
Κάθε πέρσι και καλύτερα, κάθε φέτος και χειρότερα.

Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Κατρούγκαλε, πόσα θες να μας τρελάνεις;;;

Ελλάδα, η μοναδική χώρα της Ευρώπης με αριστερή κυβέρνηση (λέμε τώρα) και με κάτι παλιούς πασόκους που θέλοντας να τιμήσουν τα λαμόγια της διαπλοκής και του πελατειακού κράτους, επαναφέροντας στην ενεργό δράση όλους τους επίορκους των τελευταίων ετών που είχαν τεθεί σε διαθεσιμότητα.

Σύμφωνα με τον νόμο, αν ασκηθεί ποινική ή πειθαρχική δίωξη σε κάποιον δημόσιο υπάλληλο, αυτόματα τίθεται σε υποχρεωτική αργία μέχρι να περάσει από πειθαρχικό συμβούλιο. Το πρόβλημα όλο, ξεκινάει με την κατάργηση της υποχρεωτικής αργίας και την αλλαγή στην σύνθεση των πειθαρχικών συμβουλίων.

Η σύνθεση των πειθαρχικών συμβουλίων περιλάμβανε μέχρι  πρόσφατα 3 δικαστές και ένα διοικητικό υπάλληλο. Σύμφωνα όμως με τον νόμο Κατρούγκαλου, στα πειθαρχικά συμβούλια εισχώρησαν και 2 αιρετοί, δηλαδή 2 υπάλληλοι εκλεγμένοι από τους υπόλοιπους συναδέλφους τους ( μην πάει το μυαλό σας σε συνδικαλιστές). Τα παλιά πειθαρχικά συμβούλια λοιπόν, καταργήθηκαν, και μέχρι να φτιαχτούν τα νέα, δηλαδή μέχρι να διοριστούν οι αιρετοί σε αυτά, όλοι οι επίορκοι επιστρέφουν στις δουλειές τους.   

Με άλλα λόγια, όλοι που έχουν πάρει μίζες, που έχουν κάνει υπεξαιρέσεις χρημάτων, γιατροί που έχουν χρηματιστεί, παιδεραστές κτλ, θα ξαναπάρουν την θεσούλα τους στο δημόσιο και θα συνεχίσουν να πληρώνονται κανονικά και με τον νόμο και γιατί όχι, να μην ξανακάνουν τα ίδια, εφόσον δεν πρόκειται να τιμωρηθεί κανείς.

Ο Κατρούγκαλος λοιπόν, μετά την συμφωνία που είχε υπογράψει τον Ιανουάριο για τις μίζες σε κάθε νέα πρόσληψη, επαναφέρει και όλα τα λαμόγια που είχαν μπει σε αργία τα προηγούμενα χρόνια.

Αντί λοιπόν η κυβέρνηση του αριστερού Αλέξη, να πετάξει έξω από τα πειθαρχικά συμβούλια όλους αυτούς τους συνδικαλιστές που εύλογα θα δώσουν άφεση αμαρτιών στους συναδέλφους τους, και να προχωρήσει στην άμεση και γρήγορη λειτουργία αυτών έτσι ώστε να αποδοθεί δικαιοσύνη, πριμοδοτεί την σαπίλα και την απατεωνιά, επαναφέροντας ξανά, όσους δεν είναι στην φυλακή ή δεν έχουν συνταξιοδοτηθεί, στις παλιές τους θέσεις έτσι ώστε να συνεχίσουν το έργο τους απρόσκοπτα!!!.

Μπράβο ρε Αλέξη, με τους φοβερούς σου υπουργούς..

Ευτυχώς που ξεμπέρδεψες με το παλιό….

Υ.Γ :

Επειδή το θέμα έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις, ελπίζω να δούμε σοβαρές αλλαγές στην νομοθεσία που αφορά τέτοιες περιπτώσεις.

Αν όχι, μια νέα εποχή διαφθοράς του δημόσιου τομέα ξεκινάει…

Πρώτη φορά αριστερά…  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου